Bestellen & Bezorgen

Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen wordt deze in behandeling genomen. LET OP: bestellingen naar Duitsland en Belgie worden iedere dinsdag verwerkt. Bestellingen kunnen tot maandag 17.00 uur worden doorgegeven.


Bezorging

Voor het bezorgen van een bestelling op het door u aangegeven adres gebruiken wij de service van DHL. Wij maken standaard voor al onze leveringen gebruik van de reguliere pakketservice. Dit is een uiterst betrouwbaar systeem dat tevens de laagste bezorgkosten als voordeel heeft.

In een gedegen verpakking zullen de producten op het door u aangegeven adres worden bezorgd. DHL doet 1 pogingen om het pakje af te leveren. Mocht er tijdens deze poging niemand op het afleveradres aanwezig zijn, dan vindt u een kaartje van DHL in uw brievenbus. U kunt de aangegeven stappen op het kaartje volgen om het pakketje alsnog geleverd te krijgen.

Voor verzending naar Belgie en Duitsland gebruiken wij andere bezorgdiensten, die tot aan de deur afleveren. LET OP: bestellingen naar Duitsland en Belgie worden iedere dinsdag verwerkt. Bestellingen kunnen tot maandag 17.00uur worden doorgegeven.

Gratis Verzending
In Nederland is de verzending gratis bij bestellingen boven de Euro 40,-.
Verzending naar Belgie en Duitsland is gratis bij bestellingen boven de Euro 50,-.
 

Afhalen
Indien u voor afhalen heeft gekozen kunt u uw bestelling de volgende dag bij onze marktkraam komen afhalen. Uw bestelling staat dan voor u klaar! Houdt s.v.p uw bestelnummer bij de hand.
 

Zegt u het maar!
U kunt ons ook een e-mail sturen met de producten en hoeveelheden die u wilt ontvangen. Wij komen dan bij u terug met een passende prijsopgaaf.

Problemen?
Problemen met het plaatsen van uw bestelling? Neem vooral contact met ons op via tel. 06 40244070 of email [email protected]